World Wide Fund

Virgine si neprotejate.

Padurile noastre virgine sunt ultimele zone in care natura supravietuieste in forma sa pura.

Europa si-a distrus padurile virgine.

Noi inca mai avem. Inca.

12% → 3% → ?

In 1974 12% din padurile tarii erau virgine. Astazi procentul a scazut sub 3%.

Hai sa schimbam legislatia.

Daca vrei sa mai avem paduri virgine in Romania, semneaza petitia noastra.

Despre WWF

De 50 de ani, WWF lupta pentru a opri degradarea mediului inconjurator si pentru a construi un viitor in care oamenii traiesc in armonie cu natura.

Astazi, WWF este una dintre cele mai mari si mai respectate organizatii internationale non-guvernamentale care lucreaza in scopul conservarii naturii, avand o retea de peste 5 milioane de sustinatori in intreaga lume si deruland proiecte in peste 100 de tari, pe toate continentele.

Ecoregiunea Dunare-Carpati, din care tara noastra face parte, a fost inclusa de WWF printre cele mai importante 200 ecoregiuni din lume, cu o biodiversitate remarcabila. WWF Romania a luat fiinta in anul 2006, tocmai pentru a contribui la conservarea zonelor naturale din Muntii Carpati si din lungul Dunarii.

In fata unor amenintari majore, aproape fara precedent, pe care mediul inconjurator din tara noastra le infrunta astazi, in special dezvoltarea economica haotica, cu proiecte care nu tin cont de impactul ecologic, WWF se concentreaza pe actiuni de protejare a naturii care pot produce schimbari reale si de durata.

Mai multe pe www.wwf.ro.

de semnaturi stranse.
Vezi cate sunt din judetul tau.

Semneaza Petitia